En uheldig leietaker glemte å feste båten ordentlig og både båten og årene forsvant når vannstanden økte med det enorme regnværet i slutten av august. Måtte komme meg opp og etter et par timers leting fant jeg båten i nordenden av vannet. Var såpass heldig at Erling Lüder-Larsen på Holmevassetra hadde funnet og dratt båten opp på land. Fant den ene åra i Sætervika, men den andre virker å ha forsvunnet ned Åselvavassdraget. Alt i alt gikk dette veldig bra, selv om båten ikke blir penere med alle disse uhellene. Heldigvis anskaffet jeg meg med tanke på at den kunne få litt juling :)

Har i samme slengen båret inn en “ny” støvsuger, ettersom den trådløse jeg skaffet i sommer var tilnærmet verdiløs. Skjønner ikke hvorfor Power selger elektrosøppel!

Deilig og se at gresset vi sådde i juli gror fint, men jeg ser at det nok kunne vært fordelt litt bedre ut til kantene …