Da er taket endelig på plass, halvannet år etter to orkaner ødela det opprinnelige taket på nordsiden. Dro opp torsdag kveld med Jakob og Hans og på fredag prototypet og testet vi en slede for å dra torva på til vi hadde noe som funket bra: hjul under en halv europalle med sidestabiliserende hjul ble gull. Vi brukte den til å dra opp en pall med markplater som skulle ligge underst for isolasjon, før ytterligere 3 venner kom opp på lørdag og den store jobben med å dra opp 180 sekker med torv og fordele det skulle gjøres. Når det først kom i gang var vi ferdige på bare 4 timer! Venter med frøsåing til jeg kommer opp i juli og kan etterse vanningen, men fikk testet at konseptet med pumpe med vannet med overganger til vanlig hageslange funket.

Noen av bildene under skulle vært avspillbare videoer, men da må man gå direkte til albumet for å se dem, siden Public Album ikke virker å støtte det lenger.