Da har vi fått ytterligere to gassovner på hytta, som bringer totalen opp i fire gassovner. Med 4x4kW varme blir det kjapt varmt i bingen!

Fikk også transportert inn parafin og ryddet ordentlig opp i boden. Endelig fikk jeg brukt alle plastkassene jeg har transportert opp og så ryddig tror jeg det aldri har vært i vedboden! Skjønte også at de ti sekstiliterssekkene jeg fikk kjørt inn tidligere ikke helt monnet. De fylte bare opp 1/4 av boden … Her må vi nok kjøre flere omganger nærmere påske.

Dessverre hadde aggregatet gått fløyten etter siste utleie, og det må nok til reparasjon. Ser ut som det var kjørt uten olje, og lyden var ikke så veldig tillitsvekkende :-/

En deilig ting jeg fikk endelig ordnet opp i var kablingen av batterikablene. Endelig så det litt mer profesjonelt ut - ingen flere løse kabler som er håndtvunnet rundt en bolt! Fatteren hadde nok vært fornøyd.

Ble heldigvis også tid til noen fine turer i sola denne helgen også med gode venner. Anbefaler turen ned skaret ved Steinveggen om man liker litt off-pistekjøring i løssnø.